Na ką gi ... jau pavasaris džiugina pirmu savo derliumi :) Meškiniu česnaku! Tai iškart ir prigriebiau pundelį. O dariau labai paprastai. Mums reikia:
vištienos krūtinėlės vidinių juostelių
plonai pjaustytos šoninės
meškinio česnako
tepamo varškės sūrelio be jokių priedų
druskos, pipirų
Vištienos krūtinėlės mėsytę padruskinti ir pipirinti, atsidėti šonan. Meškinį česnaką susiblenderiuoti ir susimaišyti su varškes sūreliu, paskaninti druska ir pipirais (proporcijas dėti iš akies. Čia priklauso kiek mėsytės bus imama ;)
Šoninę paskleisti, aptepti gautu sūrio mišiniu ir jais apsukti krutinėlės juosteles. Dėti į kepimo indą ir pašauti į įkaitntą 200° orkaitę ~30 min. Man kažkaip susidarė po pusės kepimo skysčių, tai aš juos nupyliau ir taip pabaigiau kepti. Apskrudo tada o ne išsitušino. Skanu! Be galo...
jegele!!!!!!!!,ale nerasiu to meskinio cesnako:( vistiek darysiu,super, gurgiaaaa pilvasss...
AtsakytiPanaikintiNu tu jėgele, paieškok meškinio česnako... žinok su juo yra taip: kartą paragavęs visada norėsi toliau su juo eksperimentuoti ;)
AtsakytiPanaikintiNerealu, tik tiek galiu pasakyti, nes man ir siaip visokie suktinukai pirmoje vietoje, o šitie tai jėgelė! Gal neužilgo atlėksiu:p,(jei dantį sutvarkys:() tai prisipirksiu, tik reikia žinoti, kaip atrodo, prašyčiau nufotkinti, jei būtų galimybė, ačiukas!
AtsakytiPanaikintiIlgam atlėksi? o gal minutę kokią susitiksim kavos išgerti :o
AtsakytiPanaikintiNu suktinukai tai paprasti čia... tingiu ko tai terliotis namie prie puodų... O tu nori žinoti kaip meškinis česnakas atrodo? Kaip pakalnučių lapai. Pernai metais patys rinkomės pamiškėse! Pažiūrėk čia:
http://aguonele.blogspot.com/2010/04/meskinio-cesnako-pesto.html
Kai juos renki ir nuskini lapus tai vienas česnako kvapas! Labai lepūs taip pat ;)
Laba diena, norėjau pasiteirauti kokią šoninę naudojate - rūkytą ar šviežią?
AtsakytiPanaikintiSigita: labai lengvai parūkytą ;) net nuėjau pažiūrėti ant pakuotės... bet tinka ir labai plonai pjaustyta šviežia.
AtsakytiPanaikinti