2010 m. spalio 19 d., antradienis

Na, kaip puosias Jusu miestas Halloweenui?

Cia ne Frankfurtas, jame nemaciau jokiu isskirtiniu papuosimu. Pas mus jau viskas Kaledoms is sandeliu istraukta!!! Cia nuotraukos is praeitos savaites keliones po Europos atrakciju parka :) dar tiek moliugu nebuvau macius. Kur bepasisukti ju kalnais kalnais uzversta o tarp ju begale giltiniu :) Paganykit ir Jus akis!





7 komentarai:

  1. Kaip grazuuuu!!!
    pas mus nyku,moliugu brangumas :(
    sian nusipirkau kamuolio dydzio turbut 20lt..ir uztenks vieno,o va noretus daug ir graziai...
    bet nors akis paganiau pas tave :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Londone lūžta prekystaliai nuo tų visų plastmasinių kaukolių ir griaučių :) Keista kažkaip, Lietuvoj irgi prekybcentriuose būdavo atributikos, bet tikraiiii ne tiek :) Neįsivaizduoju, kas dėsis tą naktį, kai paaugliukai tricks or treat prašys :) Parduotuvėj šiandien juokiaus: pakabintas skelbimas, kad, brangūs pirkėjai, turėkite omeny, jog policija su socialine tarnyba vykdo akciją ir prekybos centruose paaugliams, nesulaukusiems 18, savaitę ar kelias prie Helouvyną neleidžia pardavinėt kiaušinių ir miltų :)))

    Va. O moliūgai čia daugiau tie butternut squash, kriaušės formos, ovalių oranžinių nelabai ir mačiau. Kaip ir Ilona, atsižiūrėjau tavo nuotraukose :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. wow! cia tai bent! Nemegstu as tu visu kaukoliu ir kitokiu blogybiu su halouvynu susijusiu, bet moliugai moliugai! Gal isigysiu viena 'veido' ispjaustymui, kad zvakele idet, bet manau as gal rankas greiciau tik susipjaustysiu, bus matyt! :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na cia gauti moliugu ne problema. Ta matau dirbdama kaime, kad laukai nuseti jais ir jokiu problemu is kokio ukininkelio gauti viena kita dykai :) bet sie dideli man tai nevalgomi, as jei perku, tai tik mazus raudonus (hokaido lygtai vadinas :)

    Jurgita zinai, man kazkaip truksta siu produktu parduotuvese. Nu jau taip viskas kalediniais zaisliukais ir papuostom eglutem uzgrusta, kad negaliu. Man dar ne ziema!!! Visiskai nesidziaugia cia niekas rudeniu o jau nori ziemos! Bet va man kitas klausimas iskilo, o ka daro paaigliai su kiausiniais ir miltais? Cia tai jie tik persirengia ir praso kokios ismaldeles :)) dazniausiai irfi gudri, pasitinka prie maisto parduotuviu :))

    Dalija o as su vaikais ( darbo) moliugus is medienos dariau. Pjaustinejom, bet kaip liuks. Ir man dziaugsmo buvo ir vaikams :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kaip grazu!!!! o jau moliugai kokie dailus

    AtsakytiPanaikinti
  6. aguonėle, įtariu, kad pasigauna nedraugišką kaimyną, apipila miltais ir apmėto kiaušiniais :)) Čia aš spėju, nes gi ohoho, kokia tešla gaunas abu sumaišius, atominė :)))

    Londone dar tikrai ne kalėdos, nekvepia net. Spėju, vos tik Helouvynas baigsis, pasipils žaisliukai..

    AtsakytiPanaikinti
  7. Eik tu sau kokie pas jus isdyke vaikai :))) nenoreciau jiems po kojomis pasimasyti. gerai kad tokia atrakcija dar i LT neatkeliavo :)) Vokietijoj ir jie ne tokie drausus.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails