Na ir vakarykste musu vakariene ;) Iskepiau ~600 g sverianti upetaki, kuri idariau tokiu idaru is :
1 kietai virto kiausinio
150 g saldytu spinatu
50 g saldyto meskinio cesnako
1 svoguno
1 v.s. grietineles
1 v.s. dziuveseliu
2 v.s. parmezano/ dziugo surio
druskos, pipiru
Svoguna susipjaustyti ir pakepinti iki skaidrumo alyvuogiu aliejuje. Tada sudeti saldytus spinatus ir meskini cesnaka, kepinti kol visas skystis nugaruos. Viska paskaninti druska bei pipirais, leisti atvesti.
Zuvyte gerai nusiplauti, padruskinti ir pipirinti, jei norima paslaksyti citrinos sultimis. Atvesusi idara susimaisyti su smulkintu kiausiniu, grietinele, dziuveseliais bei suriu. Gaute mase sudeti i zuvies vidu ir paguldyti viska i folija isklota kepimo forma ( veliau nereiks ilgai terliotis su skardos plovimu :).
P.S. is likuciu siandien bus vel makaronai su padazu ;)
Saltinis: knyga "Bayerische Küche"
pirma nuotrauka tokia mistine ;)
AtsakytiPanaikintiskanu...
kazkaip man butent tokios nuotraukos ir norejos :)) su paslaptimi ;)
AtsakytiPanaikinti