2009 m. gruodžio 31 d., ketvirtadienis

Kitokia kiausiniene

Benarsydama siandien ryte po blogus vel akimis uzmaciau kiausiniene indeliuose. Zaidimu aiksteleje ji tokia gundanti....mmm... man pasirode, jog ir pas mus ji labai tiktu paskutiniems siu metu pusryciams ;) Zodziu dekoju Eglei uz ideja! As 2 indeliams naudojau:

5 kiausinius ( 2 vienam ir 3 kitam indely)

plonai pjaustytos chorizo desros

poro, 2 pievagrybius

pipiru, druskos bei 2 saukstus fermentinio surio


Karsciui atsparias mazas formeles istepiau sviestu, imusiau po kiausini, ant jo uzdejau kelis gabaliukus desros, pievagrybiu bei poro. Tada vel kiausiniai ir desra, poras bei pievagrybiai. Nepamirsti reikia druskos bei pipiru. Kadangi chorizo desra labai astri bei gerai sudyta, as druskos beriau maziau :) ant virsaus uzbarsciau suriu ir pasoviau i ikaitinta orkaite ~ 25 min. Labai skanu!!!!Pranoko visus lukescius. Valgem su traskiai apkepta ciabatta...

4 komentarai:

  1. aciu ;) bet ir labai skani!!! man ta ideja bus 2009 metu atradimas :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai ačiū už šį receptuką. Kiaušinienė puiki :)!!! Labai patinka gaminti, o dar labiau improvizuoti virtuvėje, tad ir tavasis receptėlis buvo ne išimtis :)Vietoje poro, kurį beja labai mėgstu, dėjau kepintą svogūniuką, daug jo, sūrio barsčiau ir tarp kiaušinių sluoksnių, tik labai nedaug, ir dar dėjau pomidorų tyrės, na, rezultatas fantastiškas :)))
    Ačiū dar kartelį, jau ne pirmą tavo receptą išbandžius ir nenusivylus :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Panele iš Siaurės :) malonu išgirsti, kad bandote "mano" receptus, kad pasiseka ir patinka. Skanaus!

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails