Šiuos sparnelius kepiau šiandien. Man patiko, mb dar vis reikia priprasti prie saldumo mėsoje. Žodžiu, šis patiekalas yra skonio reikalas bet vertas tikrai išbandyti. Taigi, aš dariau ir ėmiau.
10 vištienos sparnelių
druskos, pipirų
3 v.š. kukurūzų miltų
šiek tiek aliejaus
Sparnelius geriausiai dar iš vakaro įtrinti druska bei pipirais. Leisti pasimarinuoti. Prieš pašaunant į 200° orkaitę sumaišyti su aliejumi bei miltais ir kepti ~50 min. Po pusės laiko perversti. Po šio kepimo sparnelius apvolioti marinate ir toliau kepti dar 5-10 min. Skanaus!
O marinatą dariaus iš: 4 skiltelių česnakočili pipiriuko
3 a.š. rudo cukraus
1 1/2 a.š. paprikos miltelių
šiek tiek druskos
2 a.š. balzamiko acto
1 a.š. aliejaus
šiek tiek vandens
Mmm, kaip skaniai nuo pat ryto :) Reikes isbandyti :) Tik gal kita savaite, nes vakar troskinom sparnelius vyne pagal tavo recepta :) Jie - puikus :)
AtsakytiPanaikintiAuksaranke: džiugu, jog sparneliai vyne patiko. Man labai patinka troškiniai su vynu ♥ Jų šiame bloge tikrai netrūksta :DD Na o jei šie sparneliai taip pat sužavės, tai būsiu dar laimingesnė :)
PanaikintiSveika, o juos pirma karta tikrai reikia tiek laiko kepti, nes as dazniausiai jau po 25 minuciu traukiu iskepusius 200 laipsniu orkaiteje. Ar po 50 minuciu jie neperdziuna smarkiai. Noriu rytoj isbandyti nes taip skaniai atrodo , bet tas pirminis laikas siek tiek gasdina, kad nesudeginciau
AtsakytiPanaikintiTai Jusu orkaite greitai kepa! Man niekada neiskepa sparneliai taip greitai. Jus juos traukite lauk, kai Jums atrodys jau iskepe ;) Itakos skoniui neturi.
Panaikinti