Šiais metais eksperimentuosiu ...su alkoholiu :) jei kas matysit beprotę su pilnu vežimu absoliuto, tai žinokit tai aš :DD Tiesiog iš malonumo :)
Jau užpyliau rabarbarus! Po poros dienų paragavau ir nustebau kad neblogai visai! Žodžiu lauksiu paskutinio rezultato. O dariau taip:
2 didelius rabarbaro stiebelius nuvaliau ir supjausčiau gero cm gabaliukais, sudėjau į didesnį stiklainį. Tada užbėriau 300 g karamelinio cukraus, įdėjau 1 vanilės ankštį ir užpylus 0,75 l degtinės užsukau ir pastačiau į tamsesnį kampelį. Dabar lauksiu 1 mėnesį, brandinsiu :) karts nuo karto atsargiai pavartysiu...Vėliau perkošiu ir ragausiu ♥ Tikiuos patiks!
vajei kokia geniali mintis, lauksim atsiliepimų, ar skaniai su tais rabarbarais pavyksta, nes atrodo labai žadančiai :>
AtsakytiPanaikintiDarysiu ir aš! Būtiniausiai.
AtsakytiPanaikintiOh! Nerealu!
AtsakytiPanaikintiSu serbentais ir aš dariausi, labai patiko :)
Puiki mintis! Reiks ir man išbandyti :)
AtsakytiPanaikintiŽodžiu, bendrai degustuosim :)
AtsakytiPanaikintiUžpyliau ir aš :) Tik degtinės pyliau 0,5 ltr ir vanilės ankštį pamiršau nupirkt, tai dar dapirksiu ir dadėsiu - gal dar dasivys aromatas.. :) aaagnex
AtsakytiPanaikintiO aš jau persikošiau!!! Nu pasaka koks skanus, ypač kambario temeparatūros ♥
PanaikintiAš darysiu dar, kai gausiu rabarbarų ne pirktinių... :)
AtsakytiPanaikintiKas toliau :D
Šiemet žadu gamint įvairius likerius pabandymui, tai labai laukiu naujų receptukų... :)
Kelis likerių receptus įmetus esu. Skaniausi yra juodųjų serbentų :)
PanaikintiP.S. o aš lauksiu iš Jūsų taip pat skaniausio recepto, jei jau nuplanavę esat daaaug jų išbandyti!
kaip angliskai vadinasi tas cukrus?
AtsakytiPanaikintiŠiaip tiksliai nežinau, bet pagooglinus radau: rock sugar ;)
Panaikintiaciu, bandysiu ieskoti, o rudas cukrus netinka?
AtsakytiPanaikintiCukrus taip ar taip ištirpsta, tad tinka ir palaidas. Tik nežinau ar jis tokį patį karamelinį skonį turi kaip šis ;)
Panaikintisugrįžau pasidžiaugti, jog visaip kaip stipriai patiko :) dar tą patį vakarą po pirmojo paragavimo analogiškai užsipyliau raudonus serbentus (tik su cinamonu), dėkui už idėją! :)
AtsakytiPanaikintiNu puiku! Aš užsipyliau prieš atostogas juoduosius serbentus, tai jau spalvą spalvą gėrimuko grįžus radau ♥
Panaikintio jei vietoj degtines naminuke pilti ar nieko nebus.
AtsakytiPanaikintiManau tikrai skonis nenukentes ;)
Panaikintio ar uztenka 2 dideliu rabarbaru?
AtsakytiPanaikinti1 apelsinas,40 kavos pupelių,20 šaukštelių cukraus,0,7 naminukės
AtsakytiPanaikintiapelsiną subadyti 40 skylučių��viska sudėti i stiklainį ir užpilti naminuke,laikyti 1 mėnesį retkarčiais pamaišant
mėgautis saikingai�� i sveikatą