2010 m. lapkričio 26 d., penktadienis

Raudono vyno keksas

Taigi kol siandien graziai snigo, issikepiau keksa su raudonu vynu!!! ir megavaus ♥ is pradziu nenorejau deti recepto, nes dar formelej ji paveiksluojant mano fotikas issikrove. Kadangi dar ir dirbti kartais reikia, tai vakare jau ne taip graziai man ji nupyskinti ejos (: 
Skanus, keistai skanus ... prie spalvos taip pat reikia priprasti. Bandziau save itikinti kad jis su keksu mazai panasumu turi:tik isvaizda nes man savo struktura daugiau toki meduoli primine. Bet jei esat atviri naujovems, siulau ji tikrai tikrai isbandyti. Verta. Ypac sokolado gabaliukai taip dera. Siulyciau ir mazesne kekso forma imti nei as emiau 18 cm ilgio, tada jis aukstesnis bus. 

125 g minksto sviesto
90 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus ( dabar pastebejau, jog ji pamirsau ideti ...) 
1/2 a.s. cinamono ( nedejau, nes neturejau)
ziupsnelio druskos
2 kiausiniu
130 g miltu
1  a.s. kakavos
2 a.s. kepimo milteliu
70 ml raudono vyno
40 g sokolado laseliu

Sviesta kartu su cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu bei druska isplakti iki purios baltos mases.
Imusti kiausinius, po kiekvieno gerai isplakant. Supilti vyna.

Miltus susimaisyti su kepimo milteliais bei kakava ir isijoti isviesto mase.

Viska atsargiai ismaisyti, paciame gale suberti ir sokolado laselius ir ismaisius pasauti i ikaitinta 175° orkaite 35-40 min. Geriausia ziureti dantu krapstuku ar jau iskepe ;) Skanaus!

Saltinis: cia 

4 komentarai:

  1. Kai išbandysiu būtinai pranešiu:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Koks idomus receptas, gaila, kad savo pjuvio neturi, nes originale labai gardziai atrodo :P

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ineta lauksiu :)

    Neringa nezinau ar tau taip buna, bet buna patiekalas negrazus nuotraukoj gaunas nors tu ka. Va taip man su siuo keksu.Bet jei net MB gyre, tai vadinas geras :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikrai koks įdomus receptas, nebuvau girdėjus nieko panašaus :) ech, ta orkaitė mano.. tikrai išsikepčiau :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails