2012 m. rugpjūčio 24 d., penktadienis

Žuvis alaus tešloje


Nieko įspūdingo. Tiesiog greita, praktiška, skanu ir viskas. Tešlai reikia:

100 g miltų
100 g alaus
1 ar 2 kiaušinių (priklauso nuo dydžio)
druskos, pipirų

Kiaušinį atsiskirti. Iš miltų, alaus bei kiaušinio trynio užminkyti tešlą, kurią pagal savo norus paskaninti. 
Kiaušinio baltymą išplakti iki standumo ir sujungti su tešla. Viskas. Belieka suprieskoniuotą žuvytę mirkyti į tešlą ir kepti gerai įkaitusiame aliejuje. Skanaus!

3 komentarai:

  1. Tokiame patiekaliuke labai smagiai jaučiasi žuvies sultingumas...ir pas Tave tikriausiai tas jautėsi? Man tai, nors ir nelabai sveika, bet labiausiai "veža":))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha, labai sultinga. Bet tikrai tai ne kiekvieno skoniui. Maniškis mano, jog nedakepu :DD

      Panaikinti
  2. Nežinau kas su manimi darosi, bet man kuo žalesnė mėsa, žuvis vis skaniau, atrodo nustosiu kepti, virti...nors šiuo atveju, juk tik sultingumas lieka:)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails