Tikslių proporcijų neturiu, bet manau jog pats gaminimo principas svarbiau.
Dariau taip: pasikepinau svogūną iki skaidrumo ir leidau šiek tiek šiam atvėsti. Tada sumaišiau su garstyčiomis bei šviežiomis petražolėmis. Paskaninau druska, pipirais bei medumi.
Žuvies filė (ėmiau plekšnės) apibarsčiau druska, pipirais bei šiek tiek žuvies prieskonių.
Kiekvieną aptepiau gauta svogūnų mase ir susukus įdėjau į kepimo formeles, siūle į apačią. Kepimo formoje taip pat šiek tiek sviesto įdėjau, po česnako skiltelę ir pašoviau 10-15 min į 200° orkaitę. Belieka tiesiog žiūrėti kaip kepa (laikas priklauso ir nuo storumo suktinukų). Po keletos minučiu kepimo aš juos riebalais (iš kepimo formos) aptepiau.
Kiekvieną aptepiau gauta svogūnų mase ir susukus įdėjau į kepimo formeles, siūle į apačią. Kepimo formoje taip pat šiek tiek sviesto įdėjau, po česnako skiltelę ir pašoviau 10-15 min į 200° orkaitę. Belieka tiesiog žiūrėti kaip kepa (laikas priklauso ir nuo storumo suktinukų). Po keletos minučiu kepimo aš juos riebalais (iš kepimo formos) aptepiau.
Pastebėjau, kad patinka Tau sukti, net žuvytę ir tą fantastiškai apetitnai susukai:)
AtsakytiPanaikintiMegstu greita maista. Tai suktinukai man issigelbejimas ;) Pasidarai kaip laiko yra o issikepi kai reikia.
AtsakytiPanaikintiUžsišaldai?
AtsakytiPanaikintinea, as tik ryte pries darba pasidarau ir vakare belieka tik iskepti tam, kas pirma namo gryzta ;)
AtsakytiPanaikintiNuo kelntos darbas? :) Niekaip nespeciau ryte pries darba :) Bet pasidarysiu po darbo,butinai,idomu ismeginti,nesu dariusi zuvies suktinuku :) Tos svogunines mases ten atrodo ganetinai daug,nelabai isivaizduoju kaip susuksiu,regis turetu labai slysti per krastus...meginsiu :)
PanaikintiAs dazniausiai 12 val pradedu, tad pas mane sukiojimas virtuvej darbo dienomis dazniausiai ryte vyksta ;)
PanaikintiZinok pleksne ganetinai plokscia ir plati, tad be problemu ejos. Nereikia labai jau stipriai sukti, uztenka siek tiek susukti ir deti i formele. Jokiu surisimu ar sutvirtinimu pagaliukais nereikia ;)
Dein neues Gewand steht dir blendend - es hebt deine schönen Fotos besser hervor :)
AtsakytiPanaikintiDanke! Es ist zwar nicht freiwillig die Veränderung, aber ich gewöhne mich langsam daran :)
Panaikinti