Lengva ir labai skani penktadienio vakarienė :) Pilnu pilvu sėdžiu ir rašau kaip dariau:
ėmiau starkio filė su oda. Odą įpjoviau keliose vietose ir gerai padruskinus bei papirinus palikau pora min pastovėti kol žolelių masę dariaus: nuskabiau pora šakelių baziliko, didesnę šakelę mėtų lapelių bei keletą stiebelių petražolių. Viską sudėjau į blenderį, taip pat įbėriau mažą a.š. kaparėlių ir susmulkinau. Paskaninau garstyčiomis ir citrinos sultimis, įspaudžiau česnako skiltelę bei įpyliau alyvuogių aliejaus.
Žuvytę apkepiau gerai įkaitusiame alyvuogių aliejaus & skysto sviesto mišiny. Atsidėjau į šoną. Į keptuvę supyliau pusę puodelio žuvies sultinio ir šiek tiek pakaitinau kad sutirštėtų. Supyliau į žoleles ir išmaišius pateikiau su žuvimi. Labai derėjo laukiniai ryžiai bei salotos ;) na ir aišku sausoje keptuvėje kepinti kedro riešutai tinka puikiausiai prie šio derinio ♥
ATRODO DIEVISKAI! ♥
AtsakytiPanaikintiAtrodo tai pusė velnio,nes nebuvo noro išvis fotografuoti :o bet kai skonis toks liuks, tai gaila būtų nepasidalinti tokiu atradimu ;)
AtsakytiPanaikinti