2011 m. spalio 23 d., sekmadienis

Akimirkos ♥

Paskutiniu metu pas mane buvo ramuma...bloge :) Realiam gyvenime turėjau nepakartojamų akimirkų ♥ Keletu dalinuos su Jumis...



Po šios kelionės su vaikais (nuo 8-12 metų) darbe visą savaitę lipdėme mozaikos meno kūrinius. Oi, sunki savaitė buvo! Bet be galo inspiruojanti ir kai galutiniai rezultatai jau ant stalo suguldyti prezentavos, visi vienu balsu pripažinome kad verta buvo kankintis...ilgai ir nuobodžiai dėliojant plyteles, akmenukus į reikiamas vietas  ♥


Na o tada jau ilsėjomės, ten kur šiuo metu buvo dar 30°... kur mirkau Viduržemio jūroje vis pagalvodama koks keistas jausmas yra, kai žinai kad namie tik 0° :)



Grįžus nusiėmiau savo derlių ir dabar jau bandysiu į savo ritmą įsisukti :)

8 komentarai:

  1. Smagumelis.... puikios atostogos, grazios nuotraukos! Ir Paryzius ir Turkija... ir dar naujas receptukas. Saunuole!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Seilė nutysoooo...dar ir dar noriu daugiau pamatyti, įdėk dar:) spėjau užsisvajoti ir pasibaigė:(.Šaunu, kaip visur suspėji ir kopūstams jau šakute pasiėmiau:))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Faaaina, pagaliau sugrįžai :) laukiau, labai laukiau :*
    O atostogos kaip matau buvo labai šiltos, saulėtos ir gražios, džiaugiuosi dėl Tavęs :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kaip džiugu merginos žinoti, kad yra laukiančių ♥ Tokia kaip ir virtuali šeima man čia renkas atrodo :)) Srovele, oi kad nelabai mėgstu su savimi dėti nuotraukų...einu vieną dar su Turkija įmesiu (extra for you :))
    Reda: atostogos buvo NEREALIOS...tikrąja ta žodžio prasme ♥

    AtsakytiPanaikinti
  5. Oi, kokie matyti Turkijos vaizdai, ir aš ten pat, prie to švyturio šią vasarą buvau. O Paryžius... jaučiu toookią meilę tam miestui, visa širdim tikiuosi, kad ten sugrįšiu! Ačiū labai už nuostabius vaizdus ir primintas nuostabias akimirkas :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Astute: man rodos kartą Paryžiuj buvus, tikrai ten sugrįši! Mes jau ketvirtą kartą lankėmės...ir kuo toliau tuo gražiau man ten daros ♥ Ką apie pirmus kartus nepasakyčiau. Tada džiaugiaus po tų kelių dienų, kad jau namo vykstam ...hihi...O Turkijoj tai dviese su MB sau iškylą iš viešbučio į Alanya pasidarėm ♥ Po miestą pasivaikščiojom, kuris labai sužavėjo, parduotuves nusiaubėm (niekaip nesuprantu kaip galima tuose bazaruos pirktis....:( kainos nerealiai užkeltos ir kokybė tikras š...) ir aišku restorano su gyva muzika meniu išbandėm.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Mmmm, svajonių atostogos :)
    Smagu, kad tu vėl eteryje :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Mano svajonių atostogos yra Paryžiuje. Vis žiūrinėju ir laukiu kada pasirodys pigūs Ryanair skrydžiai į Paryžių. Vaizdai atrodo labai gražūs. Ypač patiko ta nuotrauka su daug mažų Eifelio bokštų :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails