Kai jau nežinai kaip dar galima paruošti bulves, tai siūlau šį variantą ;) mums patiko, gal patiks ir tau?
P.S. įdomumo dėlei pasvėriau nuluptas bulves ir išsigandau, kad tiek daug mes jų suvalgom :DD Na o reikia:
~ 800 g bulvių
1 v.š. miltų
1 v.š. alyvuogių aliejaus
šviežių žolelių (petražolių & krapų)
čili pipiriuko
~ 40 g parmezano sūrio
Bulves nusilupti ir užvirus virti pasūdytame vandenyje max 3 min! Taip tik 3 min. Leisti praaušti, susipjaustyti didesniais gabaliukais ir susimaišyti su miltais, aliejumi, čili pipiriuku, šviežiomis daržovėmis bei tarkuotu parmezano sūriu. Paskleisti ant folija išklotos skardos (kitą kartą foliją ištepčiau aliejumi, nes man jos kiek prilipo iškepę) ir pašauti į įkaitintą iki 220° orkaitę iki norimo apskrudimo. Skanaus!
Šaltinis: čia
Man tai kita mintis kilo paskaičius receptą: Tiek daug bulvių ir taip mažai sūrio???? :D
AtsakytiPanaikintiO zinok man jo uzteko, tiek mazai jo nera nei skamba ;)
AtsakytiPanaikintiSutarkavus 40g parmezano matyt visai nebloga kruvele surio gavos? :D
AtsakytiPanaikintiTaip taip, pamačius krūvelę daugiau nesinorėjo jo tarkuoti ;) :D
AtsakytiPanaikintisveika Aguonele,
AtsakytiPanaikintisveikos merginos,
as beveik visada aliuminio folija keiciu kepimo popieriumi.
ta popieriu, kuri as naudoju, galima deti i orkaite iki 220 laipsniu.
nebereiks papildomai riebalu ir tikrai neprilips.
linkejimai is vokietijos
renata
Renata: a visai iš netoli linkėjimus siunti ;) Kuriam gale esi?
AtsakytiPanaikintiNiekad nebandžius esu kitur naudoti kepimo popieriaus, tik saldiems. Visai nebloga idėja. O tu folijos atsisakai dėl atseit kenksmingų medžiagų?
Linkejimai is Limburg a. d. Lahn (70 km nuo Frankfurt am Main)
AtsakytiPanaikintibutent del to ir atsisakau folijos, kad prie jos beveik viskas prilimpa.
Geru atostogu
Ačiū dėl atostogų.
AtsakytiPanaikintiPasirodo aš kanojais pro Jus plaukiau :) Ten tikrai gražu :)