Iš tikrųjų labai greitas, bet tikrai skanus patiekalas. Ypač tinka tiems žmonėms, kurie mažai laiko prie puodų sukiotis turi. Kukuliai skaniausi, bent man, tik ką paruošti. Būna minkšti, pastovėję šiek tiek sukietėja. Aš ėmiau:
Daržovių pagardui:
1 didesnį baklažaną
skardinę smulkintų pomidorų
4 džiovintus abrikosus
3 ančiuvius
keletą šakelių šviežio raudonėlio bei čiobrelio (šiuos geriausia surišti, kad vėliau lengviau išimti eitų)
šiek tiek čili pipiriuko
skaninau: skystu medumi, druska bei pipirais
P.S. kadangi negaliu valgyti svogūno, tai šio nedėjau. Bet kitu atveu jį galima naudoti, tik reikia prieš tai apkepti iki skaidrumo. Manau jog ir česnakas nepamaišytų.
Kukuliams
400g jautienos faršo
daaaaaug šviežių petražolių
druskos, pipirų
šaukštelį spanguolių&čili padažo
Daržovių pagardui skirtus produktus (žinoma smulkintus ir t.t.)sudėti į puodą. Ant jų statyti garinimui skirtą sietelį/indelį ir šiame sudėlioti kukulius. Puodą uždaryti ir užvirti. Virti nuo vakumo susidarymo ant aukščiausio slėgio 10 min. Viskas. Belieka išimti čiobrelį ir raudonėlį, paskaninti dar jei ko trūksta ir kukulius sudėti į pagardą. Patiekti su šviežia duonyte apibarsčius kietu sūriu ;) Skanaus!
Idėja: čia
O kiek skyscio i darzoves reikia? Juk be skyscio greitpuodzio naudoti negalima, o sriubos taip pat nesinori..
AtsakytiPanaikintiZinai, kai pirma karta dariau, pyliau man rodos puse puodelio sultinio ir nepatiko man. Gavos per skysta. Ir sikart kai dariau, nepyliau. Patiko. Skardinej pomidoru yra pakankamai skyscio ir dar beverdant pomidorai bei baklazanas patyzta.
AtsakytiPanaikinti