2015 m. balandžio 26 d., sekmadienis

Grikių miltų blynai

Seniai norėjau šiuos išbandyti! 
Pirmas kąsnis buvo įdomus. Rodos grikius valgyčiau, bet turiu pasakyti kiekvienas sekantis buvo vis geresnis ir dabar drąsiai galiu pasakyti jog patiko. Tik jie sotūs ir valgomi su daaaug klevų sirupo. Iš šio kiekio galima drąsiai 3 žmones pamaitinti. Manau jie taip pat idealūs patiekti su lašiša ir grietine.

1 puodelio grikių miltų
1 a.š. kepimo miltelių
2 v.š. cukraus
1 kiaušinio
1 puodelio pieno
2 v.š. tirpinto sviesto

Aš nevargau: sudėjau visus produktus į kokteilinę ir išplakiau. Kelias min palikau pastovėti ir išsikepiau.
Šaltinis: čia

3 komentarai:

  1. Niam..skanu tikrai, net nesitikėjau:) kepsiu dar tikrai ne kartą :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu puiku, kad ir Jus taip pat nustebino skonis kaip ir mane :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai skanūs blynai , tik vietoje pieno kefyras geriau tinka, nesijaučia grikių skonis 🍝

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails