Tikrąja ta žodžio prasme, nes naikinau likučius. Kas be ko, gavos skaniai ir labai sočiai! Įkvėpė fb paskyra "Valgau be sąžinės graužimo". Vien dėl spalvų paletės lėkštėje užsuku ten dažnai!
Taigi, dariau paprastai:
išsiviriau pakelį grikių. Sviestuky pasikepinau iki skaidrumo svogūną. Tada dėjau smulkintą česnaką bei griežinėliais pjaustytas morkas ir trumpai pakepiau, nes nenorėjau perkepusių morkų. Su lengvu traškesiu šios skanesnės ;) Beliko sumaišyti su grikiais, paskaninti dar sviestuku ir uždengus palikti kelias min, kol visa kita pasiruošime.
Vištienos vidinines krūtinėlės dalis pasiprieskoniavau čili pipiriuku, rudu cukrumi, malta kalendra (koriander), druska, pipirais, šiek tiek citrinos sulčių ir apkepiau skystame svieste griliaus keptuvėje.
Patiekiau grikius su virtais putpelių kiaušinukais, avokadu, pomidorais bei agurku. Dėl traškesio užbarsčiau dar ir kepintų saulėgrąžų bei moliūgo sėklų ;) Liuks!
Aguonėle, vėl keiti stiliuką? Aš kartais tokias iš beleko irgi gaminu...tik gal koks vienas kitas ingredientas kitaip pasisuka ar neįdėtas būna:)
AtsakytiPanaikintiKodėl taip manai kad keičiu?
AtsakytiPanaikintiVakar man šriftą visai kitokį rodė, o šiandien viskas vėl kaip buvę:)
AtsakytiPanaikinti