2014 m. balandžio 22 d., antradienis

Kartojuos: šokoladinis kavos tortas "Karalius"

Šventėms kepiau mūsų pamėgtą tortą ir sulaukiau be galo krašto daug pagyrų! tik šįkart suradau sau tobuliausią variantą:

biskvitus pjausčiau į 3 sluoksnius ir pertepimui sunaudojau indelį virto kondensuoto pieno (398g) bei didelį indelį mascarponės (500g). Liuks, jokių likučių nieko. Rekomenduoju. 

12 komentarų:

  1. Sveiki, labai gundančiai atrodo:)
    sakykite prašau, o kokią kakavą naudojate? ar specialią kepiniams, ar tiesiog paprastą, kartesnę?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Naudoju dazniausiai Dr.oetker kepiniams skirta kakava.

      Panaikinti
  2. Tortas - labai skanus, kepiau jau du kartus ir dar kepsiu :) Ačiū už receptą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Toks gražus, kad atrodo valgyčiau kol nesuvalgyčiau viso :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aguonele, o as vis galvoju: ar isdrisiu kada gyvenime iskepti tikra torta, nes ir duona jau apleidau. Dabar nebent tik mieline, be raugo galeciau iskepti. Gal gali koki skanu duonos receptuka, be raugo parasyti?

    AtsakytiPanaikinti
  5. pamačiau pertepimą ir supratau, kad čia mano svajonių tortas :) išsisaugau!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kokio riebumo Maskarponę naudojote? aš jau kelis tortus dariau su 80 proc. riebiausia :) bet mačiau yra ir liesesnės.... ar būtų skirtumas? nes neatsivalgom jo.... jau pradėjau į sluoksnius ir riešutų dėti žodžiu fantazija įsijungė :))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kazkodel man kremas visas susigere i biskvita :( , nesuprantu kodel taip gavosi,bet skonis tai tikrai dieviskas,labai labai skanus. Pas Tave matosi kremas ,na o pas mane tik sonuose matosi,kad jis yra :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Galbut kremas skystokas gavos? As kaip sykis pries savaite kepiau tai irgi buvo pakankamai visko.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Praejusi savaitgali kepiau, skonis pasakiskas, visi ragautojai isgyre :))

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails