2014 m. sausio 18 d., šeštadienis

Maistas į darbą ( varškė su pagardais)

Kartais (dažniausiai pirmadieniais) nešuos į darbą ir varškę su pagardais. Man patinka prie kavos puodelio ją suvalgyti. Tikrai sotu! Na, pas mus varškė šiek tiek kitokia nei LT. Ji kreminė ir man pati skaniausia 40% riebumo. Tai kur jau sotu nebus! :)) Dedu dažniausiai uogas ar vaisius tokius, kokius randu namie. Tinka net šaldyti. Šįkart sluoksniavau:

šokoladinius müsli, migdolo riešutus, varškę ( šią prieš tai praskiedžiau pienu bei pasiskaninau klevų sirupu), uždėjau banano bei marakujos (pasifloros) vaisiaus ♥ Ir dar ant viršaus šiek tiek klevų sirupo užpyliau :)

7 komentarai:

  1. Aš niekada nesinešu į darbą maisto. Dažniausiai valgau kur ir kada papuola, t.y. kur tuo momentu randuosi ar tuo laiku kai galiu sau leisti susileisti maisto į skrandį:) Gal labai patogu ir žymiai sveikiau neštis iš namų maistelį į darbą, bet kai atsineštą obuolį neturiu kada suvalgyti, tai pasikliauju tik valdiškomis maitinimo įstaigomis:) O nuotraukose labai aptitnai užkandžiai atrodo:) Net susimąstyti verčia.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mmmm kaip super skaniai atrodo! Reiks ir man ryt papusryčiauti varškės :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Niaaam, reiketu kazka panasaus susikonstruot:)
    Ir turiu klausimėlį - iš kur toks superinis stiklainiukas? mačiau iš praeito įrašo, kad dar ir užsidaro sandariai. Baisiai tokio reikėtų

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Stiklainiukai tai mano mylimiausi WECK firmos. Va cia galite paziureti kokiu formu ir dydziu ju buna:

      http://www.glaeserundflaschen.de/WECK/Glaeser

      Panaikinti
    2. Ojojoi seilė tįsta :))) Nevalgius, čia geriau neiti :)) Stiklainiukas superinis, tik noriu paklausti kaip su parsiuntimu iš tos internetinės parduotuvės? Kokią kortelę reikia turėti norint pirkti iš šios parduotuvės? Ir kaip su parsisiuntimu :) Jau prisirinkau kurių norėčiau, bet niekad nesu pirkusi :(

      Panaikinti
  4. Jau taip skaniai atrodo, kad manau jog ne tik į darbą tinka, bet skanus ir kaip desertas netikėtiens svečiams :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails