2014 m. sausio 5 d., sekmadienis

Garstyčių & parmezano padažas salotoms

Norėjau kažkokio tai intensyvesnio padažo šviežioms salotoms, kurias prie švelnios paukštienos mėsytės tiekiau. Patiko labai! 2 porcijoms reikia (taip iš akies):

3 a.š. majonezo
2 a.š. citrinos sulčių
1 v.š. garstyčių
1 v.š. vorčesterio padažo
tarkuoto parmezano sūrio ( ar kito kieto; taip gal kokius 3v.š. dėjau)
medaus
pipirų


Viską susidėti į indelį ir išplakti/išsukti/tiesiog sujungti į vienalytę masę. Paskaninti jei dar ko trūksta. Aš dar šiek tiek ir vandenuko bei alyvuogių aliejaus pyliau. Viskas.Geriausia iš tikrųjų salotas ne apipilti o šiame padaže išmaišyti.
Šaltinis: čia

1 komentaras:

Related Posts with Thumbnails