2012 m. liepos 2 d., pirmadienis

Lipnūs vištienos sparneliai


Pagaliau radau tą sparnelių receptą, kuris man tiko iš skonio. Esu ne vieną išmėginus, bet tai nebuvo verta papulti į blogą. Kažko vis trūkdavo arba per saldūs gaudavosi. Šie sparneliai man iškepė idealūs ♥  Reikia:

8 sparnelių
druskos, pipirų bei šiek tiek aliejaus

3 česnako skiltelių
šiek tiek džiovinto čili pipiriuko
2 1/2 a.š. rudo cukraus
1 a.š. paprikos miltelių
3 a.š. balzamikinio acto
1 a.š. aliejaus

Sparnelius įtrinti druska bei pipirais ir palikti pora val pasimarinuoti. Orkaitę įjungti iki 180°. Ant sparnelių užpilti šiek tiek aliejaus ir sudėjus į indą pašauti kepti. Nepasakysiu kiek ilgai, tiesiog sparneliai turi iškepti.

Marinatui skirtus produktus susimaišyti. Aptepti iš abiejų pusių jau iškepusius sparnelius ir pašauti dar pora min atgal į orkaitę. Skanaus!
Šaltinis: čia

2 komentarai:

  1. Jau laižau pirštukus,kaip čia pas tave skanu...senokai bekepėme sparnelius:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai skaniai papietavom :) anksciau citrinos sultis pildavau, bet siand isbandem ir tavo varianta su balzamiko actu :)
    Tiesa, sparnelius apvoliojau pries kepant kukuruzu miltu ir paprastu miltu misinyje, tai gavosi traskus ir lipnus :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails