2013 m. rugpjūčio 2 d., penktadienis

Persikų & paprikos salsa su krevečių iešmeliais

Tai tikrai ne kiekvieno skonio patiekalas. Labai įdomus skonių derinys, bet tikrai vertas išbandyti. Ypač su jūros gėrybėmis. Aš ėmiau:

2 didelius persikus (org. dėjos abrikosai)
1/2 geltonos paprikos
1/2 raudonos paprikos
mažą raudoną svogūną

Viską susipjaustyti mažais gabaliukais. Paskaninti druska, pipirais, čili pipiriuku, citrinos sultimis, šviežia mėta (šios nepadauginti, nes labai ji intensyviai jaučias) alyvuogių aliejumi bei traiškytomis sūdytomis pistacijomis ;) Skanaus!
Krevečių iešmeliams manau aprašymo nereikia :)
Salsos receptas iš čia

1 komentaras:

  1. hi!!
    you have a very beautiful blog.. I love most of the recipes, and I had to save quite a lot to cook them as soon as possible!!!
    I couldn´t wait and made the poppy seed cake.. and I have to say it´s delicious!!! I´m sure that won´t be the last time we enjoy it at home!!!

    thanks for sharing such a wonderful recipes!!!
    love from Spain!!!

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails