2013 m. sausio 27 d., sekmadienis

Mielinės bandelės su varške


Seniai norėjau bandelių su varške, bet niekaip neprisiruošiau išsikepti. Tik kai pamačiau varškės galiojimo laiką, supratau kad reikia kažką kepti :)
Mielinės tešlos receptą ėmiau šį, nes nereikia minkšto sviesto. O įdarui ėmiau:
 250 g varškės
1 kiaušinį
3 v.š. cukraus

Formavau 6 bandeles. Vidury bandelės mažesnio puodelio (espresso kavos) pagalba įspaudžiau duobeles, pridėjau varškės ir leidau kilti. Kiaušinio plakiniu netepiau, puikiai ir taip gavos ;) Skanaus! Mums patiko. Tik galbūt čiut tešla pati saldesnė galėtu būti.

8 komentarai:

  1. Taip ir liejasi prancūziški pagyros žodeliai prie pusrytinės kavos ar arbatos puodelio:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anądien galvojau apie tave. Dar anksčiau galvojau apie tokias bandeles. Tai va, matai, kas dabar gausis mano virtuvėj :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. siandien izbandziau, skonis puikus, bet.. neisivaizdavau kokio dydzio jas formuoti, tai kumscio dydzio dariau, padariau idubimus, idejau varske, palikau dar kilti, viskas kaip ir liux. isemus is orakites varske iskilo i virsu:)) tai gavosi kaip kepurele varskes. Ka padariau ne taip?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nu tokios skanios bandelės,niekad nepavykdavo labai gardžių iškept, šitos kaip tik mano skoniui,mmm,tobulos.Tik man nesigavo varškė ant viršaus,tai sudėjau kaip įdarą į vidų. Valgyčiau ir valgyčiau :) gerai,kad pas mane tas variantas" valgau ir lieknėju " :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kokios gražuolės! KEPSIU!!! :) tik sakykit kokią varškę geriau naudoti įdarui - Liesą ar pusriebę (9proc.)?

    AtsakytiPanaikinti
  6. Skirtumo nera. Pati as naudoju 40% :)) nu pas mus ji populiariausia :) Manau tokios LT net nerstumete.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails