2016 m. kovo 25 d., penktadienis

Vištienos kepsneliai su pesto makaronais

Nerealus derinys. Ir išvis, šie kepsneliai idealūs. Kai pinterest'as papylė vieną paskui kitą įrašą su tokiais kepsneliais, tai neatsilaikiau ir aš. Ir valio! Tapo mūsų šeimos mylimiausiais.
Principas paprastas. Imama vištiena (aš visada imu vištienos kumpelių mėsą be odos), ši pamušama ir paskaninama druska bei pipirais. Tada voliojama miltuos, kiaušinio plakiny ir džiuvėsėlių bei PARMEZANO sūrio mišiny. Iškepama ir patiekiama. Aš kepu ant neutralaus bio kokosų aliejaus. Pirma apkepu ant aukštesnės kaitros, vėliau uždengus dar ant žemesnės palieku. 
Dažniausiai kepsnelius valgom su citrinos žievele ir sviestu skanintais makaronais arba su pesto makaronais. Pesto bekepant kepsneliams iš baziliko, parmezano sūrio, česnako bei kepintų kedro riešutų pasidarau.
Sėkmės išbandymuos.

5 komentarai:

  1. Taip taip, šitaip kepta vištiena labai skani :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jie skanūs, jie gardūs, jie greiti ir... tobuli :) AČIŪŪŪ

    AtsakytiPanaikinti
  3. Puikus receptukas, dievinu pesto padažą, labai viskas dera.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai puikus receptas, lengvas ir tikrai skanu. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dalinuosi šiuo liudijimu su partneriais, kuriems sunku užmegzti santykius, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus dėl kitos moters 3 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet nesuvaldžiau skausmo, kuris kankino širdį. Buvau įskaudintas ir sutrikęs. Man reikėjo pagalbos, todėl patyriau internetą ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad burtininkė daktarė Ellen gali padėti susigrąžinti meilužius. Susisiekiau su ja ir ji už mane pasakė specialią maldą ir burtus. Mano nuostabai, po 2 dienų vyras grįžo namo. Taip susirinkome ir šeimoje buvo tiek daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su dr. Ellen, galingu sprendimų padėjėju
    1) susigrąžinti savo buvusį vaikiną
    2) Suveskite vyrą ir žmoną
    3) nustokite kartoti košmarus
    4) Žolelių gydymas nuo ŽIV ir vėžio
    5) Galingas stebuklingas žiedas
    6) sėkmės žavesys
    7) Atsikratyti obsesijų
    8) Gimdymo ir nėštumo problemos. Susisiekite su juo elektroniniu paštu: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails