tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post6380082934458804884..comments2024-03-13T08:17:17.723+01:00Comments on aguonėlė: Dar viena duona tik su rauguaguonelehttp://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-17754131231716356942013-08-09T20:02:18.021+02:002013-08-09T20:02:18.021+02:00va ir as jau imaisa padariau,rytoj bus skani kvapn...va ir as jau imaisa padariau,rytoj bus skani kvapni duonyte.Ingridahttps://www.blogger.com/profile/17818998302571800633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-44747333421079110842013-04-16T12:09:35.370+02:002013-04-16T12:09:35.370+02:00Aciu uz nuostabu duonos recepta, dar nesu gyvenime...Aciu uz nuostabu duonos recepta, dar nesu gyvenime valgius tokios skanios duonos. Nesu igudus kepeja, dar tik mokaus duona kept. tikrai dar nekarta bandysiu jusu receptus.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-53983037963291817612011-06-15T19:30:02.978+02:002011-06-15T19:30:02.978+02:00Savaitgalį dar vieną panašią į tavąją kepiau, atro...Savaitgalį dar vieną panašią į tavąją kepiau, atrodo super, bet valgant iš padžių lyg ir gerai, o paskui jau pajuntu rūgštelę, vos vos juntamą, bet ji mane erzino. Gal aš tiesiog pripratus prie saldžių duonų, užtat taip gerai ir pajuntu rūgštį. Daugiau su tokiais receptais jau neeksperimentuosiu, ne mano skoniui, vadinasi :)Forellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-34446355789100243812011-06-15T19:21:02.915+02:002011-06-15T19:21:02.915+02:00Bet zinai, tas rugstumas priklauso nuo raugo ir im...Bet zinai, tas rugstumas priklauso nuo raugo ir imaiso brandinimo...kiek zinau. Is tikruju as susimasciau del rugstumo: jei lyginciau juoda bociu duona su siai ir visomis keptomis, tai siose nesijaucia visiskai tada rugstele...arba mano skonio receptoriai kitokie. Reiks vakare paklausti MB kaip jam rustumas jaucias?<br />As ir siaip nesu megeja vien tik duonu su raugu, nes man jos kitokios...skanios, bet kitokios. O vat to "kitokio" ir nemokeciau aprasyti.aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-76849762678688615042011-06-15T19:07:49.138+02:002011-06-15T19:07:49.138+02:00Ačiū, vadinasi, man tokia duona nepatinka, o galvo...Ačiū, vadinasi, man tokia duona nepatinka, o galvojau gal kažką blogai darau, jog ta rūgštelė jaučiasi, ir pagal vieną receptą, ir pagal kitą, iškyla gerai, atrodo nuostabiai, bet ta rūgštelė man viską gadina. Vadinasi, liksiu prie savų receptų :)Forellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-36318687870459530962011-06-15T13:44:35.056+02:002011-06-15T13:44:35.056+02:00Labai labai minimaliai ;)Labai labai minimaliai ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-59459944033206960052011-06-15T13:03:57.332+02:002011-06-15T13:03:57.332+02:00Ar duonelė jaučiasi su rūgštele ar ne?Ar duonelė jaučiasi su rūgštele ar ne?Forellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-77309918459359056852011-06-07T17:04:38.071+02:002011-06-07T17:04:38.071+02:00Žinai, man labai gražiai atrodo tavo tokių duoneli...Žinai, man labai gražiai atrodo tavo tokių duonelių viršus. Tie visi raštai... Mmm... ;)<br />Tu jas kažkokiam krepšely lyg kildini, jei neklystu?<br />Dabar dar labai tuo raugu ir raugo starteriu susidomėjau :)Julijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-80990973085693768152011-06-07T15:39:35.350+02:002011-06-07T15:39:35.350+02:00Taip taip merginos, duonos kepimo virusas siaucia ...Taip taip merginos, duonos kepimo virusas siaucia o tai puiku :) Kuo daugiau receptu, tuo idomiau! Bent man :) bandau viska!<br />Fausta: raugui netinka 450 bei 550 tipo miltai. Tau tokiu atveju reiktu rupaus malimo kvietiniu... <br />Giros dar!!! nedariau, bet kai tu pasakei o kodel gi ne? jei rasiu koki padoru recepta tai butinai isbandysiu :))<br /><br />Grange: nieko, tu kitais rupesteliais uzsiemus. Manu tikrai kai isikursi gailesies kad duonkepe turi, nes zinok orkaitej viskas puikiau gausis!aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-20120465224032463432011-06-07T14:36:00.094+02:002011-06-07T14:36:00.094+02:00aguonėlė - duonų karalienė, ir ne kitaip :D
nu ja...aguonėlė - duonų karalienė, ir ne kitaip :D<br /><br />nu jau pamažu pavydo taurė pildos pildos,kai pertekės, pradėsiu ir aš kept... <br />dabar tai iš vis apsileidau, duonekepė ir ta stovi nebenaudojama...grangehttp://belgija.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-16008068840452795732011-06-07T14:25:02.981+02:002011-06-07T14:25:02.981+02:00Viskas, noriu ir aš tokios duonos !!! Bandysiu ir ...Viskas, noriu ir aš tokios duonos !!! Bandysiu ir aš tą raugą šiandien užmaišyt. Nebegaliu ramiai žiūrėt į tavo duonas :D O kvietiniai miltai būtinai turi būt 1050? <br />Ir dar klausimas - o giros tu nedarai? Kaip užsimaniau šiandien ....Bet man tos pirktinės- bambalinės tai neskanios :(Faustahttps://www.blogger.com/profile/08288977471429304223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-19512018236031315772011-06-07T11:36:23.429+02:002011-06-07T11:36:23.429+02:00taip taip, tas pats ;) Labai jis smagiai sau šaldy...taip taip, tas pats ;) Labai jis smagiai sau šaldytuve tupi... beje, vis dėlto jis man pagerėjo po to kai primaitindama pradėjau sverti miltus ir vandenį. Kiekvieną penktadienį gauna 20g miltų bei tiek pat vandens. Kitom dienom-dieta! :Daguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-35896735210617896422011-06-07T08:02:23.430+02:002011-06-07T08:02:23.430+02:00Nežinau net ką ir parašyt ....
O čia tas pats raug...Nežinau net ką ir parašyt ....<br />O čia tas pats raugas, su kuriuo startavai kovo mėnesį? Tik vis primaitintas?Faustahttps://www.blogger.com/profile/08288977471429304223noreply@blogger.com