tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post3517925619897648314..comments2024-03-13T08:17:17.723+01:00Comments on aguonėlė: Keturių bandelių duona " Skydas"aguonelehttp://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-18184463398153255002011-04-30T18:42:48.015+02:002011-04-30T18:42:48.015+02:00Nu merginos džiaugiuos, kad sekas jums duonos kepi...Nu merginos džiaugiuos, kad sekas jums duonos kepimas ir patinka. Ši pas mus tai favoritė paskutiniu metu. Kepu ir kepu :))aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-32199906163144864622011-04-29T19:08:57.168+02:002011-04-29T19:08:57.168+02:00Isbandziau ir tiko! Suniamniojom labai greitai! D...Isbandziau ir tiko! Suniamniojom labai greitai! Dar tikrai kartosiu, tik is dvigubo kiekio;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-49014818105341554952011-04-11T10:55:34.258+02:002011-04-11T10:55:34.258+02:00Išbandžiau savaitgalį, labai skani duona. :-) Ačiū...Išbandžiau savaitgalį, labai skani duona. :-) Ačiū už receptą!Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-53816092990926119302011-04-08T09:36:20.909+02:002011-04-08T09:36:20.909+02:00Oj, tai labai gerai, jei čia lietuviška numeracija...Oj, tai labai gerai, jei čia lietuviška numeracija. Apžiūrėjau internete, kad tokių miltų (1050) yra, reikia tik surasti. :-)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-799889218361965232011-04-07T14:45:01.197+02:002011-04-07T14:45:01.197+02:00Zorra: vielen Dank.Du bist auch meine heimliche Br...Zorra: vielen Dank.Du bist auch meine heimliche Brotbacklehrerin! Ich habe einiges von dir gelernt und auch weitergegeben :)<br /><br />Reda: zinok o man vel mintis sukas ta duonike issikepti :) Ji puiki! Tikiuos ir tau patiks. O nieko neatsitiks tam raugui, gali tik pamaitinti ir vsio. Geriausia kad tu jo tik 50g pasiliktum ir lai tuno saldytuve sau ;) Mano gi dar ilgiau saldytuve tupi. Ryt maitinimo diena jam :)<br /><br />Vilma: nu kas liecia miltus, tai as Kauno gruduos tokia pacia numeracija radau...hm... zinok, cia tikrai nepadesiu nes net neisivaizduoju kokie jie LT.aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-34905875939483604442011-04-07T14:09:08.981+02:002011-04-07T14:09:08.981+02:00Tiesa, dar dėl miltų - pas jus numeracija kitokia,...Tiesa, dar dėl miltų - pas jus numeracija kitokia, bet iš esmės tai reikia pirmarūšių, o ne aukščiausios rūšies pyraginių, ar ne?Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-31240936949471392182011-04-07T10:20:15.689+02:002011-04-07T10:20:15.689+02:00Vo kaip liuksiškai sugalvojai dėl peticijos:)
Duon...Vo kaip liuksiškai sugalvojai dėl peticijos:)<br />Duonytė įdomiai neįprastai atrodo:) bet kaip visad skaniai:)<br />as irgi va turiu pasigirti šiuo metu rūgimo stadijoje mano duonytės tešla pagal Tavo receptuką darau ''Beveik ruginė duona'' vadinasi:D tik labai keista dėl raugo, kad tiek mažai jo dedasi, kaži nieko neatsitiks mano likusiam raugui, kad dar pastovės šaldytuve savaitėlę, už sav. jau bus apie trys savaitės kaip stovi...Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-15935784261680710412011-04-07T10:14:33.253+02:002011-04-07T10:14:33.253+02:00Sieht perfekt aus! Freut mich sehr, dass dir das B...Sieht perfekt aus! Freut mich sehr, dass dir das Brot schmeckt, du hast es auch toll hinbekommen. Liebe Grüsse aus Andalusien!zorrahttps://www.blogger.com/profile/12399066614628852479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-951651653990319612011-04-07T08:29:24.282+02:002011-04-07T08:29:24.282+02:00Ačiū!! Palik drąsiai 13-15 val kambario temperatūr...Ačiū!! Palik drąsiai 13-15 val kambario temperatūroj ;) Jei nori išvis gali kišti jį šaldytuvan porai dienų ir tik prieš į pagrindinę tešlą įmaišant, reikia pora val šiltai palaikyti kad įgautų kitų produktų temperatūrą ;)<br />Aš dažniausiai vakare užsimaišau įmaišą, tada ryte jau žinau jo tolimesnę ateitį :DDaguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-33686654500243008452011-04-07T08:15:39.513+02:002011-04-07T08:15:39.513+02:00Atrodo iš kojų verčiančiai! Man tik klausimas kilo...Atrodo iš kojų verčiančiai! Man tik klausimas kilo dėl įmaišalo - tarkime, aš galvoju, kad pas mane ne itin karšta ir planuoji, kad jis rūgs 24 val. Bet, tarkime, pas mane šilčiau ir įmaišalas pradėjo burbuliuoti anksčiau - ne ryte kaip tikėjausi, o kokią 23 val. kai aš visai neplanuoju naktinio kepimo seanso. Tai ką man su juo reiktų daryti - palikti dar labiau bujoti ir rūgti iki ryto, ar įkišti į šaldytuvą, kad neperrūgtų, o ryte išėmus leisti porą valandų atšilti ir tada užsiimti tolesniu kepimu? <br />Labai noriu šios duonos. :-)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.com