tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post3276760260572215863..comments2024-03-13T08:17:17.723+01:00Comments on aguonėlė: Ciabattaaguonelehttp://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-43799545485032933592011-11-16T10:23:46.463+01:002011-11-16T10:23:46.463+01:00Dziugu girdeti, kad pavyko ir tesla jokiu keblumu ...Dziugu girdeti, kad pavyko ir tesla jokiu keblumu nesukele! Sia prisimenu kaip viena skaniausiu ciabatu ♥aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-84187804657764090282011-11-15T22:11:42.055+01:002011-11-15T22:11:42.055+01:00Šiandien kepiau šią ciabatą, gavosi puikiai! Buvau...Šiandien kepiau šią ciabatą, gavosi puikiai! Buvau nusiteikusi, kad bus sunku su tešla susidoroti, bet pamiltavus rankas ir stalą, viskas gavosi labai lengvai :)Viktorijahttps://www.blogger.com/profile/00641633335165107850noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-30221889048587158192011-07-10T22:04:02.208+02:002011-07-10T22:04:02.208+02:00Nezinau net ka tau cia atrasyti...(:
Laika as nur...Nezinau net ka tau cia atrasyti...(: <br />Laika as nurodzius, jau apati turi ziureti kaip tau geriau kepti. as nemegstu labai naktimis kepti, tuo labiau cia jau labai susivelytu... kol uzsimikytum, dar tie visi kiti kildinimai... reikia tikrai apsiskaiciuoti ;) Sekmes !aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-73724259443710435762011-07-10T18:54:06.691+02:002011-07-10T18:54:06.691+02:00Nuuuu gerai norėčiau daryti su kombainu. Tik kaip ...Nuuuu gerai norėčiau daryti su kombainu. Tik kaip čia kažin dabar geriau - įmaišą iš vakaro padaryti, ryte sudėti visus kitus produktus išminkyt kombaine ir eit į darbą, palikus kilt šaldytuve? Nes darban 8-19 reiškia niekas nieko jai nedarys. Nežinau kaip čia su laiku susidorot. Ar geriau ryte įmaišą padaryti, palikti koridoriuje (vistiek juk šilta gan) ir grįžus vakare kombainuoti, vėl leisti pakilti ir kepti apie 22h?Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-28443428915387121712011-05-23T08:32:55.518+02:002011-05-23T08:32:55.518+02:00Žinok, nemanau kad kas gautūs... geriau pabandyčia...Žinok, nemanau kad kas gautūs... geriau pabandyčiau pusę kiekio su greitu kombainu plakti. Čia svarbu kad gerai išsiplaktų ir būtų pertraukos. Tai įtakoja gliuteno susidarymą, kuris vėl gi masę guminę ir elastišką padaro. O duonkepė nemanau jog yra tai pajėgi... nors su jai visai jokių reikalų neturėjus :)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-53542703294421088612011-05-22T23:40:39.913+02:002011-05-22T23:40:39.913+02:00O kažin jei padarius įmaišą ir kitą dieną likusius...O kažin jei padarius įmaišą ir kitą dieną likusius viską į duoinkepę? Labai mėgstu čiabattą, bet pas mane kombainas tik labai greitai arba super greitai viską daro. Na dar yra tas pulse režimas, tik kažin kaip duonai su juo...Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-32842664780641923822011-05-22T22:08:43.947+02:002011-05-22T22:08:43.947+02:00Ačiū Tau mieloji už tokį įvertinimą :))Ačiū Tau mieloji už tokį įvertinimą :))aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-63283608825317144172011-05-22T12:10:10.959+02:002011-05-22T12:10:10.959+02:00Sakiau, jog esi duonos meistrė, bet supratau, kad ...Sakiau, jog esi duonos meistrė, bet supratau, kad klydau-tu esi duonos motina! ;)Julijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.com