tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post8413320161720084554..comments2024-03-13T08:17:17.723+01:00Comments on aguonėlė: Nekeptas balto šokolado tortasaguonelehttp://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-22634744926942681252016-02-16T20:57:18.127+01:002016-02-16T20:57:18.127+01:00Kadangi as naudoju zelatinos lapelius, siuos reiki...Kadangi as naudoju zelatinos lapelius, siuos reikia isbrinkinus isspausti, kad vanduo isbegtu (ko pvz. su milteliais daryti nereikia).aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-70975837599195489642016-02-11T22:36:05.323+01:002016-02-11T22:36:05.323+01:00As paklausti noriu. Ka reiskia isspausti zelatina?...As paklausti noriu. Ka reiskia isspausti zelatina? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-72631206986593468162014-05-22T07:21:57.091+02:002014-05-22T07:21:57.091+02:00O taaaaip, jei sis tortas pavyksta, tai jis nuosta...O taaaaip, jei sis tortas pavyksta, tai jis nuostabus <3<br />P.s. nepatikesi, bet esu tingine keptis viska namie. Visai neblogos gamybos damu pirsteliu perku :))aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-54523695598574837362014-05-22T07:15:51.474+02:002014-05-22T07:15:51.474+02:00Tik paragavom ir iškart nusprendėm-vienas skaniaus...Tik paragavom ir iškart nusprendėm-vienas skaniausių. Jau galvoj sukasi įvairių variacijų su žemuogėmis, mėlynėmis. Žodžiu, iškart įsimylėjom :)<br />Ačiū ♥ <br />P.S. Sausainius pati kepiau, net nežinau masinės gamybos skonio.Julijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-39622803632413781682013-05-14T21:27:08.985+02:002013-05-14T21:27:08.985+02:00niu jau buvau issigandusi, kad neisejo sitas tortu...niu jau buvau issigandusi, kad neisejo sitas tortukas :( niekas nesutirstejo, nestingo, pagrindas pakilo i virsu.. bet trumpam idejau i saldytuvo kamera ir viskas taip puikiai sustingo :) dziaugiuosi :) dar siek tiek pakoregavau ir idejau netik braskiu, bet ir apelsinu ir uzliejau braskiu zele :) ryt ragausiu ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-70139720465482652952013-05-09T19:28:21.756+02:002013-05-09T19:28:21.756+02:00Nieko profesionalaus cia nera, tik bandymu ir atra...Nieko profesionalaus cia nera, tik bandymu ir atradimu rezultatai :) <br />P.s. tortukas jau sunaikintas-pataikiau netycia vyrui pagaminti, o po to suzinojau, kad cia, de, siandien tevo diena :) as truputi koregavau: dejau 9 g zelatinos ir 400g grietineles. Konsistencija puiki gaunasi ;) Rekomenduoju ;)astanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-43331347144802110072013-05-09T16:55:55.583+02:002013-05-09T16:55:55.583+02:00Aciu uz tokius profesionalius atsiliepimus!!!Aciu uz tokius profesionalius atsiliepimus!!!aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-20070769000994425262013-05-08T12:27:39.561+02:002013-05-08T12:27:39.561+02:00Pienas su kiausiniais tikrai sutirsteja, tik reiki...Pienas su kiausiniais tikrai sutirsteja, tik reikia kantrybes.. visu pirma dingsta putos, o tada pradeda tirsteti. Kremine mase daznai dar suskysteja jei grietinele imaisai I siltesni krema, siuo atveju pieno-kiausiniu. Zelatina aisku sustingdins, taciau kremas "sukrenta". Mano tortukas laukia vakaro, bet jau zinau kad skonis geras :)astanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-87476994299999282032013-04-25T22:32:28.933+02:002013-04-25T22:32:28.933+02:00Siame torte visas sunkumas butent ta kiausiniu mas...Siame torte visas sunkumas butent ta kiausiniu mase. ja reikia butinai sutirstinti kaitinant. Labai varginanti procedura, bet tikrai tikrai tirsteja. Esu jau ne karta ji darius, nes tai vienas skaniausiu tortu. As tokiu principu tiramisu su baltu sokoladu darau, tai taip pat kazkas nerealaus <3 <br />Palinkesiu sekmes, jei dar kada bandysit ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-81073937873670507482013-04-25T21:07:34.523+02:002013-04-25T21:07:34.523+02:00Labas vakaras,
si vakara gaminau jusu tortuka, t...Labas vakaras,<br /> <br />si vakara gaminau jusu tortuka, tik man mase gavos skysta:( dejau daugiau zelatinos, lyg jau pastingo, bet gal galetumete pasakyti kodel ji tapo skysta, net pienas su kiausiniais, cukrumi, nesutirstejo :) Aciu uz atsakyma.Giedrehttps://www.blogger.com/profile/08107461059938046816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-24053382878121888842013-04-08T18:40:36.263+02:002013-04-08T18:40:36.263+02:00Jinai turi buti gerai atausus, kad grieinele nepas...Jinai turi buti gerai atausus, kad grieinele nepasileistu ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-65532275514173496412013-04-08T14:34:48.985+02:002013-04-08T14:34:48.985+02:00Laba diena,norečiau pasidaryti šita grožybe,tik iš...Laba diena,norečiau pasidaryti šita grožybe,tik iškilo vienas klausimas,ar imaišant grietinele i šokolado mase ši turi buti visiškai ataušusi?Irmanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-15735749194669424722012-07-01T15:03:46.446+02:002012-07-01T15:03:46.446+02:00Justyna: šis tortas turi savo tokių kabliukų. Bet ...Justyna: šis tortas turi savo tokių kabliukų. Bet skonis atperka viską ♥ Džiugu, kad patiko. Tie keli pakilę sausainiai manau nepakenkė.<br /><br />Žinoma, jog gali kelti į savo blogą receptus. Jie gi ne mano ;) Aš pati taip pat iš kitų idėjas imu :)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-16538985691985225182012-07-01T13:24:33.954+02:002012-07-01T13:24:33.954+02:00Išbandžiau ir aš šitą tortą. Dariau didesnėje tort...Išbandžiau ir aš šitą tortą. Dariau didesnėje tortinėje (26 cm skersmens), tad pakeičiau ingridientų kiekius; sumažinau grietinėlės kiekį, nes pati nelabai jos mėgstu. Neatidžiai perskaičiau receptą ir gautą skystą masę pyliau ant sausainių ir po to ant braškių, tai man truputį viskas susimaišė ir sausainiai permirko. Aišku skoniui tai nesutrukdė. Kas ragavo - visi gyrė. Ateityje bandysiu dar gaminti su avietėmis ar mėlynėmis. Ačiū už receptą :)<br />Nieko prieš, kad įkelinėju į savo blogą patiekalus, paruoštus pagal Jūsų blogo receptus? (tada įkeliu Jūsų blogo nuorodą)Justynahttps://www.blogger.com/profile/11107186113230393618noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-76681735938533565372011-12-22T09:54:30.965+01:002011-12-22T09:54:30.965+01:00Okidoki, laikysiu kumscius kad tik pavyktu!Okidoki, laikysiu kumscius kad tik pavyktu!aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-35019514487793890742011-12-22T09:30:10.370+01:002011-12-22T09:30:10.370+01:00Jei tik rasiu,butinai :) Parasysiu,kas gausis :)Jei tik rasiu,butinai :) Parasysiu,kas gausis :)Skandinavehttps://www.blogger.com/profile/16629757177665083541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-13978161395550135482011-12-22T08:59:12.660+01:002011-12-22T08:59:12.660+01:00Tavo teisybe, uogos pagyvina tortuka. As neseniai ...Tavo teisybe, uogos pagyvina tortuka. As neseniai serbentu pirkau, zinok skanus buvo! Tavo vietoj gal kokiu avieciu pirkciau, jie skanesni nei braskes tos dirbtines ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-39505582777620164562011-12-21T23:37:21.990+01:002011-12-21T23:37:21.990+01:00Nu man regis tos uogos labai pagyvina torciuka,ziu...Nu man regis tos uogos labai pagyvina torciuka,ziuresiu gal nusipriksiu tu ale svieziu,dirbtinai augintu...Skandinavehttps://www.blogger.com/profile/16629757177665083541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-34415613198974727202011-12-20T12:01:54.292+01:002011-12-20T12:01:54.292+01:00Zinok nesu didele eksperte kas liecia zelatina. Ga...Zinok nesu didele eksperte kas liecia zelatina. Gali tiesiog nedeti isvis jokiu uogu, tortas ir taip tirps burnoje ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-59679430185746534192011-12-19T23:52:27.285+01:002011-12-19T23:52:27.285+01:00O saldytos atitirpintos uogos tiktu,ar butu nuo ju...O saldytos atitirpintos uogos tiktu,ar butu nuo ju perskysta?Skandinavehttps://www.blogger.com/profile/16629757177665083541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-76483382766126585142011-12-19T23:51:56.681+01:002011-12-19T23:51:56.681+01:00O saldytos atitirpintos uogos tiktu,ar butu nuo ju...O saldytos atitirpintos uogos tiktu,ar butu nuo ju perskysta?Skandinavehttps://www.blogger.com/profile/16629757177665083541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-55924372713540432472011-06-05T16:30:08.811+02:002011-06-05T16:30:08.811+02:00Vika: žinok, kaip ir anonimiškas rašo, aš nežinau ...Vika: žinok, kaip ir anonimiškas rašo, aš nežinau kaip tau viskas galėjo susimaišyti, nes pilama masė ganėtinai tirštoka. Aš ant dugno dėjau sausainių likučius ir iš lėto pyliau masę... galbūt masė nebuvo pašaldyta...hm... na, tikiuos nors skonis nenuvylė ;)<br /><br />Anonimiške: labai džiaugiuos kad patiko! Taip, pritariu prie 30° nelabai ir želatina nori savo darbą atlikti :DD <br /><br />P.S. želatinos būna tai stipresnės ir silpnesnės. Aš naudoju tik Dr. Oetker, man ji patikimiausia ir nenuvilia...aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-71512021289071248812011-06-05T11:49:51.745+02:002011-06-05T11:49:51.745+02:00Vakar taip pat valgėme šį tortą. Super! Tik teko l...Vakar taip pat valgėme šį tortą. Super! Tik teko laikyti šaldytuve iki pat valgymo. Nes ištraukus ankščiau pradėjo skystėti masė, kai tokie orai. Nors ir dėjau daugiau želatinos (ne 6 g).<br />Vika, man nekilo sausainiai, nes masę gražiai šaukštu išpilsčiau ant sausainių. Nors ir paprastai pilant kažin ar kiltų, nes ji tiršta, ne skysta buvo.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-8389015440437111502011-06-04T23:44:49.803+02:002011-06-04T23:44:49.803+02:00Jusu sis tortas nuostabus, bet deja man nelabai ga...Jusu sis tortas nuostabus, bet deja man nelabai gavosi, vietoj zele lapeliu naudojau paprasta zele, bet kai pyliau ta mase ant tu sausainiu, jie man visi pakilo nuo dugno, susimaise su visa teslos mase, pas Jus jie kiek matau pagal nuotraukas graziai ant dugnos, nesuprantu kodel man taip jie iskilo, gal juos reikia labai glaudziai sudeti viena prie kito? vienu zodziu gavos kose :) Pirmas blynas ir prisviles :)))Vikanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-48630372599906235022011-05-23T13:32:40.031+02:002011-05-23T13:32:40.031+02:00Zinok, patariu sita kepti pirma! jis idealus ♥ ska...Zinok, patariu sita kepti pirma! jis idealus ♥ skanesnio dar nesu valgius... va, pasidariau sau reklamos :paguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.com