tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post7567088100899494877..comments2024-03-13T08:17:17.723+01:00Comments on aguonėlė: Burokėlių mišrainėaguonelehttp://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-9925014296284306942013-11-03T23:32:01.249+01:002013-11-03T23:32:01.249+01:00Kiek litru gaunasi is jusu nurodytu 2kg burokeliu ...Kiek litru gaunasi is jusu nurodytu 2kg burokeliu ir t.t ingridientu?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-41081908860583191752013-10-21T09:10:02.275+02:002013-10-21T09:10:02.275+02:00Vis nerasdavau laiko parasyti komentaro...siandien...Vis nerasdavau laiko parasyti komentaro...siandien vel uzklydau nauju receptuku pasizvalgyti ir nutariau,kad negalima palikti tokios skanios misraines be ivertinimo :D Nu labai labai skanu,sriubyte vakar vyriau,pasaka <3 Dziaugiuosi Jus atradus :) ka tik begaminu,viskas tinka mano skoniui :)Skandinavehttps://www.blogger.com/profile/16629757177665083541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-75893832699203145142013-10-01T08:30:58.431+02:002013-10-01T08:30:58.431+02:00Burokelius desi i puoda, kuriam pries tai pakepins...Burokelius desi i puoda, kuriam pries tai pakepinsi svogunus aliejuje. Zodziu, to aliejaus ten bus pakankamai. Man tiks tas actas ;) pati daznai visur toki naudoju, tai didelio skirtumo tarp lietuvisko nematu.aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-22748730751307756762013-09-30T22:16:53.288+02:002013-09-30T22:16:53.288+02:00Pas mus Norgeje tik 7% acta randu,ar tiks toksai? ...Pas mus Norgeje tik 7% acta randu,ar tiks toksai? ir kai burokelius dei i puoda ar nereik slakelio aliejaus ant dugno?Skandinavehttps://www.blogger.com/profile/16629757177665083541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-47047106485217879492012-07-26T08:26:56.612+02:002012-07-26T08:26:56.612+02:00Krepinio popierius ;)Krepinio popierius ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-19888420816158690002012-07-23T12:38:18.858+02:002012-07-23T12:38:18.858+02:00o kuo Jūs taip gražiai aprišat stiklainius? KAs či...o kuo Jūs taip gražiai aprišat stiklainius? KAs čia per materiolas? :)<br />JurgitaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-57595817950894214482012-02-09T18:32:05.511+01:002012-02-09T18:32:05.511+01:00o manau jog ir gerų prancūziškų pomidorų yra pirti...o manau jog ir gerų prancūziškų pomidorų yra pirti, ar ne? Šiaip žinoma galima dėti konservuotus, tik imčiau mažesnį kiekį nei čia nurodyta kad nebūtų per skysta. O kad gautis tai tikrai gausis ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-46009862496582322852012-02-09T12:31:13.740+01:002012-02-09T12:31:13.740+01:00Gal dabar jau nebe sezonas daryti misrainiu ziemai...Gal dabar jau nebe sezonas daryti misrainiu ziemai, bet labai uzsinorejau sios misraines.<br /> Pas mus Prancuzijoje zaliu burokeliu turguje yra. Kaip manote gal galima deti konservuotus pomidorus?Medanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-83769351962262835132011-10-31T11:57:54.469+01:002011-10-31T11:57:54.469+01:00Kai skaitai,atrodo labai skaniai,-pabandyti reiket...Kai skaitai,atrodo labai skaniai,-pabandyti reiketuŽivilenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-1793204194933024202011-08-31T10:26:59.553+02:002011-08-31T10:26:59.553+02:00daug atsiliepimu girdejau,sako kad labai skanu tai...daug atsiliepimu girdejau,sako kad labai skanu tai bandysiu ir as...Zitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-59457509402524662132011-08-23T07:53:18.754+02:002011-08-23T07:53:18.754+02:00Aš turiu dviejų rūšių raudono acto: vienas spanguo...Aš turiu dviejų rūšių raudono acto: vienas spanguolių, kitas aviečių. Abiejų % skirtingi... kiek būtų Jūsų? Nežinau ką Jums pasiūlyti. Bandykit ;) Brangus malonumas, bet galbūt nuo jos skonis dar geresnis bus ;) Gautis tai tikrai gausis!aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-71822895315052957432011-08-22T23:09:03.236+02:002011-08-22T23:09:03.236+02:00O negalima butu deti raudono vyno acto? nes kitoki...O negalima butu deti raudono vyno acto? nes kitokio acto namuose pas mane kaip ir nera :)Aurelijahttps://www.blogger.com/profile/05230262205651994910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-75454826618289358052011-05-26T09:16:29.376+02:002011-05-26T09:16:29.376+02:00Sveika Birute, iš tikrųjų niekad nebuvau sau šio k...Sveika Birute, iš tikrųjų niekad nebuvau sau šio klausimo išsikėlus. Bet pabandžiau rasti per googlą visagalį atsakymą. Taigi, maistinė acto rūgstis(acto asencija) yra 25% ir vartojama dažniausiai koncervuojant, dezifekuojant maisto gaminius. Dažniausiai pramonėj, nes ji yra skiedžiama ir dar su kitais cheminiais elementais, bet žinoma ir galima namuose.Elgtis reikia atsargiai, nes per didelis kiekis arba blogai praskiestas gali sveikatos sutrikimus iššaukti.O spirito actas yra niekad kitas kaip dar labiau praskiesta acto asencija, dažniausiai nuo 3 iki 9%. <br />Šiuo atveju aš naudojau lietuvišką spirito actą 9%, nes Vokietijoj tik 5% galima rasti.<br />Nežinau kiek teisinga ši informacija, bet mano akimis logiškiausia. Daug atsiliepimų apie acto asenciją radau ir beveik visi rašo, jog asenciją dažniausiai namų priežiūrai naudoja ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-55352734172241175742011-05-25T22:56:26.657+02:002011-05-25T22:56:26.657+02:00laba diena, turiu klausimą berods ir elementarų ir...laba diena, turiu klausimą berods ir elementarų ir tuo pačiu painų....kuo skiriasi maistinė acto rūgštis ir spirito actas? ką naudoti konservuojant?Birutėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-23190606172095261042010-12-01T11:47:44.643+01:002010-12-01T11:47:44.643+01:00O tu manes paklausei apie pomidorus :)) as manau j...O tu manes paklausei apie pomidorus :)) as manau jog jie vien del skyscio dedas... hm...aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-37821256912058997512010-11-30T18:40:38.348+01:002010-11-30T18:40:38.348+01:00Dariau iškart dvigubą porciją ir tikrai nepasigail...Dariau iškart dvigubą porciją ir tikrai nepasigailėjau - išties skani mišrainytė. Bus gaminama kasmet...Labai dera tarpusavyje burokai su paprika, tik va pomidorų skonio aš nepajutau, gal galima ateity ir nedėti?Loretanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-71221916031085230312010-09-30T21:33:04.316+02:002010-09-30T21:33:04.316+02:00Aciu Neringa ♥ jau is taves gauti toki komplimenta...Aciu Neringa ♥ jau is taves gauti toki komplimenta tai miela sirdziai :) zinai, man nuotraukos tai nuo nuotaikos priklauso...kartais turiu noro pazaisti, tai jau visaip isbandau o kai jo nera tai viskas automatiska funkcija eina ...aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-66504809332446562942010-09-30T15:12:54.328+02:002010-09-30T15:12:54.328+02:00Pritariu, kad sia misraine reikia daryti is dvigub...Pritariu, kad sia misraine reikia daryti is dvigubos normos, nes laaabai skani tiek viena, tiek kaip garnyras ar i sriuba.<br /><br />beja, o as noreciau pagirti tavo nuotraukas - labai isgrazejusios!!!!!!!!Neringahttp://www.neringa-blogas.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-56313764265061586092010-09-29T16:51:15.000+02:002010-09-29T16:51:15.000+02:00Susigundžiau ir aš, labai įdomus derinys... :)Susigundžiau ir aš, labai įdomus derinys... :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-27398132143368707272010-09-29T11:36:27.098+02:002010-09-29T11:36:27.098+02:00Nieko baisaus :)))) Supratau reiks savaitgali padi...Nieko baisaus :)))) Supratau reiks savaitgali padirbeti prie salotikiu :)Kristinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-16991731703340603012010-09-29T09:52:30.252+02:002010-09-29T09:52:30.252+02:00Atsiprasau, nezinau kodel Kristina anonimisku pala...Atsiprasau, nezinau kodel Kristina anonimisku palaikiau (: tikiuos atleisi :)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-86503696174696008172010-09-29T09:50:53.753+02:002010-09-29T09:50:53.753+02:00Fausta: pritariu 100%!!! Ji tokia liuks.
Anonimis...Fausta: pritariu 100%!!! Ji tokia liuks.<br /><br />Anonimiske: dedasi nevirti burokeliai.<br /><br />kaip sykis vasara dar LT diskutavom su moterelom, kad man cia niekas nesigaus kad zalius burokelius virsiu, jie tik pajuoduos ir viskas. Galiu drasiai sakyti, kad burokeliai kuo puikiausiai isverda, spalva liuksiska gaunas!aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-12754864513207716472010-09-29T09:47:04.009+02:002010-09-29T09:47:04.009+02:00O burokeliai turetu buti jau virti? Niekada neesu ...O burokeliai turetu buti jau virti? Niekada neesu dariusi burokeliu,o sitas receptukas labai sudomino :)Kristinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-38921216049520601432010-09-29T08:24:07.259+02:002010-09-29T08:24:07.259+02:00Dariau ir aš šią mišrainę šiemet :) Tikrai puiki !...Dariau ir aš šią mišrainę šiemet :) Tikrai puiki !<br />FaustaAnonymousnoreply@blogger.com