tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post5614020123003544082..comments2024-03-13T08:17:17.723+01:00Comments on aguonėlė: Tortas prie kavos ;)aguonelehttp://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-74726463569987318682013-05-14T20:52:17.601+02:002013-05-14T20:52:17.601+02:00Ačiū už nuostabaus tortą receptą! Kepiau! Labai pa...Ačiū už nuostabaus tortą receptą! Kepiau! Labai patiko skonis ir vaizdas :)<br />Daiva (Virtuvės kertelės)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-51026225839031818842012-07-10T00:05:50.243+02:002012-07-10T00:05:50.243+02:00Kukuruzinio krakmolo UK galima rasti bet kurioje T...Kukuruzinio krakmolo UK galima rasti bet kurioje Tesco arba Asda parduotuveje :)blandynkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-53833077798431038322012-06-20T08:22:07.807+02:002012-06-20T08:22:07.807+02:00Šiuo klausimu tikrai negaliu patarti, nes pas mus ...Šiuo klausimu tikrai negaliu patarti, nes pas mus kiekvienoj maisto parduotuvėj jo yra. Tiesiog pasidairykite ALDI parduotuvėje, nes šiaip jie tik kukurūzų krakmolą parduoda ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-42324755365665923892012-06-20T08:08:07.924+02:002012-06-20T08:08:07.924+02:00o kur kukuruzinio krakmolo gaut? Uk buna, nezinot?...o kur kukuruzinio krakmolo gaut? Uk buna, nezinot? o paprastas lietuviskas bulvinis netinka?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-90133184653443164012012-05-12T09:59:56.656+02:002012-05-12T09:59:56.656+02:00Jo,matyt perdaug mes prisiragavusios jau :D
O pavy...Jo,matyt perdaug mes prisiragavusios jau :D<br />O pavydet man nera ko,nes jau torto senai nebera :D as tik gabaliuka paragavau,visas tortas per kelias minutes draugu buvo suvalgytas :D Man jis patiko tikrai ,ir ne tik truputeli,bet jei lygint su kitais,tai va tada ir prasideda tie visi maziau ar daugiau ... :D<br />O del kremo,tai man intuicija kuzda,kad as sviesta prastai issukau,toki maza kieki buvo sunku gerai pagaut su mikseriu....nors nelabai suprantu,nuo ko priklauso tas standumas,regis visi kai buvo atskirai,buvo pakankamai standus,o kai sujungiau i viena,paskystejo...Skandinavehttps://www.blogger.com/profile/16629757177665083541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-17386048106217936202012-05-12T09:47:13.784+02:002012-05-12T09:47:13.784+02:00Ačiū tau už atsiliepimus!!!
Taviškis atrodo skani...Ačiū tau už atsiliepimus!!! <br />Taviškis atrodo skaniai! Iš tikrųjų gerai, kad skoniai visų skirias. Man jis žiauriai skanus ir ne per saldus (šitam reikale esu labai sąžininga, nes per didelis saldumas migreną iššaukia!). Pirmą kartą nors nepavyko ir žinojau kiek darbo prie jo, aš ji antrą kartą kepiau. Tai vadinas man jis liuks. Jūs su Srovele per daug tortų kepat man rodos :))<br /><br />Man mistika tikrai, kodėl mums toks skystesnis kremukas gaunas ...hm...bet tas kremas kaip įsigeria po poros dienų, tai išvis pasaka ♥ Nu aš toliau svaigstu ir tau pavydžiu...bet dalinai džiaugiuos, kad nors truputėlį patiko.aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-5238945588327489922012-05-11T23:49:24.569+02:002012-05-11T23:49:24.569+02:00Ateinu jau paragavus :)Nu skanus gi,visi valgiusie...Ateinu jau paragavus :)Nu skanus gi,visi valgiusieji pagyre,net norvegas valge ir ausys linko :D Siaip jie yra nuobodos del to reikalo,turi savo viena marcipanini torta ir kitu nepripazysta :D Bet man asmeniskai,tai gal zinok,kaip ir srovelei,tik koks 8 is 10 balu...Beatos karamelinis skanesnis.Sitam ir darbo kiek ,daug laiko atima...Man jis per saldus pasirode,bet zinai,gal as isgavau kiek kitoki skoni,nei jum gavosi,nes naudojau norgiska ale rududu,nevirinau kondensuoto pieno ir tikrojo rududu neturejau,todel emiau analoga kas yra Norgeje.Gal del to skonis gali skirtis nuo originalo...nors esme aiski,jis kazkuom panasus i ta Beatos,bet bet...man pasirode nelabai vertas tiek laiko ir triuso.Kremukas jauciu ir man gavosi skystokas,nu nebego jis per krastus,bet sakyciau galetu but standesnis,kazkur kazka paskubejau matyt...ir mano rudesnis,nes kavos pyliau dar i krema,kaip ir srovele,bei tas mano ale rududu norgiskas gal kitokia spalva duoda:)Va jei idomu,mano tortukas cia: http://public.fotki.com/skaitytoju-klubas9/pyragai/dscn0067.htmlSkandinavehttps://www.blogger.com/profile/16629757177665083541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-66526883763920853822012-05-10T17:20:06.348+02:002012-05-10T17:20:06.348+02:00Aš dariau vien su pienišku, nes būtinai norėjau pa...Aš dariau vien su pienišku, nes būtinai norėjau padaryti vykusį šį tortą (pirmas bandymas buvo beviltiškas...) Jei tu laiko ir noro turi, gali ir balto šokolado dėti. Man šis tortas idealus ir taip. Baltas šokoladas tikrai minusų nepriduos ;)<br /><br />Puošti gali šokoladu su medum. Puiku! Lengvai pjaustos nors ką tik iš šaldytuvo išimtas būna, tik blizgesnio gal šiek tiek praranda. <br />P.S. Ir žinoma ant kremo jo neužtepsi, tik ant biskvito. Bet manau jog tu daugiau patyrus nei aš ir tai žinai!aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-58419437235557070242012-05-10T17:14:29.718+02:002012-05-10T17:14:29.718+02:00Grietinėlę reikia palaikyti šaldytuve.
Aš tau daba...Grietinėlę reikia palaikyti šaldytuve.<br />Aš tau dabar nepasakysiu tiksliai kaip dariau kada plakiau, bet kiek save pažįstu, tai ne ilgiau nei 1 val palaikiau išėmus grietinėlę kambario temperatūroj.aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-18858814760664886292012-05-10T09:42:43.335+02:002012-05-10T09:42:43.335+02:00Ir dar ar tiks cia papuosimui Tavasis priespaskuti...Ir dar ar tiks cia papuosimui Tavasis priespaskutinio tortuko sokoladinis su medum glaistas? Jis man pasirode labai simpatiskas :) Ir suku dar galva,ka pasirinkt kremui vien tik pienini sokolada,ar susigundyti sroveles siulomu baltu perpus su juodu? Tu darei tik pieniska?Skandinavehttps://www.blogger.com/profile/16629757177665083541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-85785622972995491182012-05-10T09:39:31.238+02:002012-05-10T09:39:31.238+02:00Siandien ji kepsiu :)Noriu pasitikslinti del tu te...Siandien ji kepsiu :)Noriu pasitikslinti del tu temperaturu...jei grietinele reik palaikyti pora val. vesiai,tai cia kur,ant kiek vesiai,taip kaip saldytuve ar? ir paskui jungti ta mase su pieno mase,bet jei pienine mase praausus tik iki kambario temperaturos,o ta grietineline vesi,tai skirsisi temperaturos...nu zodziu,pagrindinis klausimas-kur laikyti grietineles mase,kokio vesumo temperaturoje?Skandinavehttps://www.blogger.com/profile/16629757177665083541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-49480990224246666582012-02-28T09:10:57.429+01:002012-02-28T09:10:57.429+01:00Nugi į tešlą pilas karštas vanduo su karšta kava, ...Nugi į tešlą pilas karštas vanduo su karšta kava, tai ir yra karšti skysčiai :)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-68441300454268716342012-02-27T18:06:16.323+01:002012-02-27T18:06:16.323+01:00o kas yra karsti skysciai?atleiskite,noreciau tik ...o kas yra karsti skysciai?atleiskite,noreciau tik konkretumo,pradziamoksle tortuose esu:))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-23389023260448952392012-02-21T10:54:47.914+01:002012-02-21T10:54:47.914+01:00As ji irgi "uzpulciau" mielai :))) Atrod...As ji irgi "uzpulciau" mielai :))) Atrodo fantastiskai!Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-80593840055194534362012-02-20T08:36:43.596+01:002012-02-20T08:36:43.596+01:00Vakar "užpuolę" svečiai taip pat išgyrė ...Vakar "užpuolę" svečiai taip pat išgyrė labai jį ♥aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-62100185124539897572012-02-19T18:27:42.341+01:002012-02-19T18:27:42.341+01:00Aš ir čiuožiantį valgyčiau, juolab, kad man šis nu...Aš ir čiuožiantį valgyčiau, juolab, kad man šis nuostabiai gražiai atrodo :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-90892608717057695402012-02-19T12:35:55.175+01:002012-02-19T12:35:55.175+01:00Tuomet tikriausiai dėl grietinėlės, nes tas ganaša...Tuomet tikriausiai dėl grietinėlės, nes tas ganašas toks populiarus tarp tortų kepėjų, žinok man skanu ir kai dėdi perpus balto ir juodo šokolado, šiek tiek kitoks skonis gaunasi, bet irgi geras.srovehttps://www.blogger.com/profile/01849624124582325202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-8368428960297739812012-02-19T09:45:43.163+01:002012-02-19T09:45:43.163+01:00Odeta: nuraudau...nu čia žinok jokio grožio nebuvo...Odeta: nuraudau...nu čia žinok jokio grožio nebuvo pas mane...kantrybės tiek neturiu puošime. Kantrybės ir užsispyrimo tik jį išsikepti turėjau!<br />Man svarbiausia skonis, kuris čia nuostabus ♥ <br />P.S. lauksiu labai nuotraukų tavosios duonos. Laabai džiaugiuos, kad pavyko ir patiko ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-87219409271895535402012-02-19T09:40:35.928+01:002012-02-19T09:40:35.928+01:00Man gaunas skystesnė rududu masė, bet tu žinok aš ...Man gaunas skystesnė rududu masė, bet tu žinok aš manau jog čia grietinėlė kalta o.O<br />Aš gi naudoju tik be laktozės ją, tokią specialią ;) Šiaip nepaveda ji kai reikia plakti standžiai ir pan, bet va tortuos ji ne visada draugauja, ypač su ganašu! <br />Bet tortas tai PASAKA!!!aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-56970372591521433652012-02-18T23:35:24.742+01:002012-02-18T23:35:24.742+01:00Atrodo skaniai, bet lygtai kremas skystokas, ar ti...Atrodo skaniai, bet lygtai kremas skystokas, ar tik taip atrodo man?Jei taip, tai kuri dalis tau skystesne gaunas?su sviestu, ar su rududu?nors turėtų normaliai abi sustingti?<br />Jeigu kartais ateitį dar taip gautūs, kad per skystas kremas išeitų, nors neturėtų, aš jau išbandžiau:)tai gali drąsiai šildyti abu sujungtus kremus ant lėtos ugnies, įdėjus dar šokolado sulaužyto, kol jis ištirps, aišku maišant, tuomet, kai atvės gerai,išplaksi, labai standus kremas gausis, jei tokio norėtum.O gal produktai kiek kitoki galvoju?srovehttps://www.blogger.com/profile/01849624124582325202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-28150784159099545322012-02-18T20:55:46.984+01:002012-02-18T20:55:46.984+01:00O "siaube", kuo toliau tuo gražiau ir to...O "siaube", kuo toliau tuo gražiau ir tobuliau, iš kur tiek kantrybės, grožio, skonio ir meno suvokimo? Negaliu atsistebėti...o aš šiandien tavo duoną kepiau, net svečiai gyrė...puikuojuosi ir dėkoju Tau. (Dar nespejau ideti)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.com