tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post2519062237501316674..comments2024-03-13T08:17:17.723+01:00Comments on aguonėlė: Troškinta kiaulienos išpjovaaguonelehttp://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-49980373779685836622011-01-14T19:34:19.182+01:002011-01-14T19:34:19.182+01:00Ko gero blogai išsireiškiau :) Mėsytę kepu aš dažn...Ko gero blogai išsireiškiau :) Mėsytę kepu aš dažniausiai be jokių riebalų arba tiktai su kokiu 1 v.š. Kad ji keptuvėj neišskirtų sulcių (taip tampa ji tik sausa) ją pasidalinu į tris ar daugiau dalių ir kepu. Kiekvieną apkepu tik po kartą ;) va čia ir pavadinau per tris kartus. Jokiu būdu nereikia jos tris kartus kepti!aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-562094397162494899.post-40685383325448641682011-01-14T15:54:34.483+01:002011-01-14T15:54:34.483+01:00Aguonele, gal gali man patikslinti ka reiskia kad ...Aguonele, gal gali man patikslinti ka reiskia kad per tris akrtus apkepinai mesyte po kelias min kad isliktu minksta? Ta prasme ikaitini labai alieju, apkepini karta, leidi atvesti. Vel ikaitini alieju, vel kepini, vesine? ir dar karta taip? Ar as kazko nesupratau?:)Traleliushkehttp://patifainiausia.ltnoreply@blogger.com